Lang Leve de Bureaucratie..;
Door: Kiki
Blijf op de hoogte en volg Kiki
30 Mei 2006 | Nederland, Maastricht
De afgelopen paar weken is gebleken dat het nog heel wat voeten in de aarde heeft om in Engeland te gaan studeren. Diploma's die te laat komen, vertalingen die vier weken duren, andere puntensystemen in ieder land, je kunt het zo gek niet bedenken of het zorgt wel voor moeilijkheden. En dat terwijl het Bachelor-Master systeem onder andere bedacht is om studeren in het buitenland te vergemakkelijken.
De afgelopen dagen zag ik door de bomen het bos bijna niet meer, maar het ziet er nu gelukkig naar uit dat de bureaucratische rompslomp bijna achter de rug is.
En het laatste puntje: ik heb een nieuw fototoestel van Arno gekregen voor mijn verjaardag! Het is een Casio Exilim EX-Z600 en hij maakt hele mooie foto's. Ik ga dus een paar schitterende foto's maken in Londen!