Back in the UK
Door: Kiki
Blijf op de hoogte en volg Kiki
22 April 2007 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Hallo allemaal!
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik hier een berichtje heb geplaatst. Dat komt doordat ik rond Pasen maar liefst 3,5 week in Nederland ben geweest! Het was leuk om iedereen weer te zien en ik heb flink van de zon genoten in ons kikkerlandje.
Inmiddels ben ik alweer een week terug in Londen. Maandag ben ik voor de laatste keer op Heathrow geweest, want over vier weken is mijn tijd in Londen alweer voorbij! Mijn moeder en Rob komen me met de auto ophalen, om alle spullen die ik in de loop der tijd heb verzameld mee naar Nederland te nemen. In Dover nemen we dan de boot.
Maar goed, eerst nog een paar weken in de UK! Vlak voor Pasen is Michelle langs geweest in Londen. Dat was hartstikke gezellig. We hebben o.a. het graf van Newton bekeken in Westminster Abbey, en flink veel ge-skip-bo-ed, zelfs in de pub :-) Dat is een kaartspelletje waarvan inmiddels ook mijn twee huisgenoten Zola en Jason helemaal weg zijn.
Deze week zijn we op school begonnen met een serie workshops over het schrijven van onze scripties. Ik zal mijn scriptie tijdens de zomer schrijven in Nederland. Onze reguliere klassen zijn al voorbij. We zijn nu druk bezig met twee projecten: een PR plan schrijven voor een bedrijf en het maken van een korte documentaire (5 minuten, en dat is meer dan het lijkt! ;-)). Voor het videoproject hebben we afgelopen week ons eerste interview gedaan. Het was nog best een klus om de juiste mensen te vinden voor ons onderwerp, en om ze vervolgens ook zover te krijgen om mee te werken, maar als alles volgens plan verloopt komt het helemaal goed. Volgende week hebben we nog 3 interviews en dan begint het grote knip- en plakwerk om er met de andere beelden een lopend verhaal van te maken.
Vandaag ga ik denk ik eens lekker in het park leren, want hier is de zon inmiddels ook tevoorschijn gekomen.
Een fijne week alvast allemaal!
Groetjes -x-
Kiki
PS Er zitten ook wat foto's bij van ons boottochtje in Zeeland.
Een fijne week alvast allemaal!
Groetjes -x-
Kiki
PS Er zitten ook wat foto's bij van ons boottochtje in Zeeland.