Oost west, thuis best - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kiki Heijden - WaarBenJij.nu Oost west, thuis best - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kiki Heijden - WaarBenJij.nu

Oost west, thuis best

Door: Kiki

Blijf op de hoogte en volg Kiki

25 Oktober 2006 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Het weekendje Nederland zit er al weer op.

Donderdagavond ben ik vanaf Heathrow naar Brussel gevlogen. Het vliegen ging niet helemaal vlekkeloos. Eerst kreeg ik het voor elkaar om ondanks 36 waarschuwingen toch met 2 flesjes drinken erin mijn tas onder het röntgenapparaat door te laten gaan. De mensen van de beveiliging konden er niet om lachen.
Vervolgens kreeg presteerde iemand het om tegen het vliegtuig aan te rijden (waarschijnlijk bagagewagentje) waardoor het beschadigd werd. Na driekwartier vertraging konden we eindelijk de lucht in.

Het weekend zelf was super. Het was leuk om iedereen weer te zien, vooral Arno en Riva natuurlijk! Gelukkig herkende Riva me nog (en Arno ook trouwens, je weet maar nooit he ;)).

De dagen waren goed gevuld. Vrijdag zijn we overdag naar de stad geweest, even bekijken wat er allemaal veranderd is in Maastricht. 's Avonds zijn we bij de Chinees bij de Brusselse Poort gaan eten, erg lekker. Daarna hebben we een film gehuurd.

De dag erna zijn we bij Linda en Dennis op kraamvisite geweest om Ellis te bewonderen. Van baby's kijken kregen we enorme honger, dus op de terugweg zijn we bij de Dreamz gaan eten. 's Avonds hebben we ook erg lekker gegeten: erwtensoep bij de ouders van Arno. Errug lekker dat Nederlandse eten :). Daarna hebben we al dat voedsel weggespoeld met wat te drinken in de stad.

Zondag hebben we de alcoholrestjes eruit gewandeld. Met mijn vader, Joeri, Jasper en Tineke zijn we maar liefst vier uur door het heuvelachtige Limburgse landschap gaan wandelen. De wandeling was erg mooi, maar we waren wel lichtelijk afgedraaid toen we thuiskwamen!

Maandagavond weer teruggevlogen naar Engeland, waar het keihard regende toen ik uit de bus stapte. Home sweet home.

Nu moet ik me zo langzamerhand weer eens aan mijn studie gaan wijden. Tot over een paar weken!

-x-
Kiki

• 25 Oktober 2006 - 18:14

KIKI:

Hallo Ik zit hier heel eenzaam in België en mn baasje en vrouwtje zijn de hele dagen aan het verbouwen en dan denk ik heel vaak aan je en dan ruik ik die heerlijk konijntjes en poesjes bij e hmmm lekker en nu zit ik niet achter een bord snet maar een bak met Brokkken BRRRRRRRRRRR Als je terug komt kom ik weer bij je logeren Poot