Bezoek - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kiki Heijden - WaarBenJij.nu Bezoek - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Kiki Heijden - WaarBenJij.nu

Bezoek

Door: Kiki

Blijf op de hoogte en volg Kiki

20 November 2006 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een stukje heb geplaatst. Dat komt doordat onze internetverbinding ernstige problemen heeft de laatste tijd. Nu dan dus een wat langer stuk om de schade in te halen.

Eens even kijken, maandag heb ik braaf gestudeerd. Dinsdag met de hele klas met veel moeite weer een les van onze tegen-de-muur-pratende-leraar doorstaan. Daarna zijn we nog wat gaan drinken en toen was het voor mij alweer tijd om richting Heathrow te gaan om Arno op te halen :)
Onderweg dacht ik even iets in het centrum te gaan eten. Ik stapte uit de metro bij Leicester Square. Dat was een vergissing. Het bleek namelijk dat die avond de wereldpremière van de nieuwe James Bond-film was. Leicester Square was afgezet, omdat daar de première zou plaatsvinden. Er was een complete show met podium, laserstralen etc. Uiteraard waren de acteurs aanwezig, maar er waren ook allerlei celebrities en zelfs de koningin kwam naar de nieuwe Bond-film kijken. Dat betekende voor mij dus omlopen.

Eenmaal op Heathrow aangekomen kwam ik tot de conclusie dat de aankomsthal op een vliegveld bijna even goed werkt als Prozac. Ik werd gewoon spontaan vrolijk terwijl ik aan het wachten was. Al die blije gezichten als vrienden, familie of geliefden door de deuren te voorschijn kwamen. En na een tijdje kon ik zelf zo'n gezicht trekken toen Arno aankwam.

Woensdag zijn we samen naar het Natural History Museum geweest. Dat was wederom erg leuk, hoewel Arno heel wat minder tijd nodig had dan ik om alles te bekijken ;) Na het museum zijn we lekker gaan shoppen en in een pub wat gaan drinken. 's Avonds hebben we bij een leuk Spaans restaurant in Soho gegeten. Vervolgens zijn we Nederland-Engeland in het sportcafé gaan kijken.

School stond voor donderdag op het programma. Eigenlijk was ik van plan om de tweede helft van de les te spijbelen, maar ik durfde niet weg te gaan haha. Ik weet niet wat er precies gebeurd is in de maanden tussen mijn studie in Nederland en in Engeland, maar ergens onderweg ben ik een heilig boontje geworden :)
Gelukkig was er na de les nog meer dan genoeg tijd voor leuke dingen. In een Amerikaans restaurant hebben we lekker gegeten. Vooral het toetje was lekker: warme chocoladecake met ijs. Daarna was ik wel enigzins misselijk, iets teveel gegeten.

's Avonds was het dan eindelijk zover: we gingen Saw III kijken in de bioscoop. Die draait hier al enkele weken en ik was inmiddels wel heel nieuwsgierig door alle gruwelende reacties. Vijf minuten later kon ik er niet meer om lachen. Ik zal het verhaal niet verklappen, maar dit was mijn laatste horrorfilm. Getver. Het grootste deel van de tijd zat ik met mijn ogen stijf dichtgeknepen en mijn handen over mijn oren. Wouter, voortaan blijf ik lekker samen met jou thuis ;).
Arno had nergens last van.

Vrijdag was alweer ons laatste dagje samen. We zijn weer de stad in geweest en hebben een leuk stukje van Londen ontdekt waar we nog nooit waren geweest: Carnaby Street. 's Middags lekker geluncht in een pub en toen was het tijd om naar het vliegveld te gaan. We hebben het heel leuk gehad samen en het was jammer dat de tijd zo snel ging.
De vertrekhal is niet aan te bevelen als behandeling voor dipjes en depressies.

Hockey heeft het grootste deel van de zaterdag in beslag genomen. We moesten tegen de nummer 1 van onze poule. Uiteraard weer verloren, met 3-0, maar het was een hele goede wedstrijd. Helaas hebben we een hele tijd met 10 man gespeeld, omdat Claire een stick in haar gezicht kreeg. Na de wedstrijd ben ik mee geweest naar het ziekenhuis want er moesten hechtingen in haar lip. Dat kostte net zoveel tijd als in Nederland dus ik was pas laat thuis.

Nou nu ga ik er eindelijk een eind aan breien. Zondag gestudeerd, vandaag ook. Vanavond heb ik studiegroep (jaja heilig boontje).

Tot snel!
-x-

Kiki

• 20 November 2006 - 16:55

Wouter:

Hoi Kiki,

leuk weer eens een berichtje te lezen! Ik zie dat jullie je goed geamuseerd hebben en zowaar nog wat culturele dingen gedaan hebben! Valt me alleen op dat ik jullie niet aan het bier zie, maar misschien hebben jullie wel geen bier gehad ;-)

Tot snel!

Gr,
    Walter

• 22 November 2006 - 10:04

Joyce *blond*:

Hey Kiek. Klinkt alsof je het lekker gezelig hebt gehad met je vriendje. Leuke foto's ook! Veel liefs , tot snel Joycex

• 22 November 2006 - 10:31

Joyce:

hoi kikitje
    net weer op msn met je verteld en nu nog een berichtje.
    je hebt t maar leuk en druk als we op bezoek komen gaan we dan ook zoveel leuke dingen doen???? met jou dan als volleerde gids?/?? tot snel maar weer groetjes joyce

• 22 November 2006 - 19:09

Riva:

hallo ik riva poes wil ook 1x naar londen komen of jij komt naar mij mis kiki miew miew xxxxxx