Gewonnen!!
Door: Kiki
Blijf op de hoogte en volg Kiki
28 Januari 2007 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Goedemorgen allemaal! De titel verraad de historische gebeurtenis die gisteren plaatsvond al: we hebben gewonnen met hockey!!! Dat was de tweede overwinning van het seizoen, maar voor mij pas de eerste omdat ik er bij de vorige overwinning niet was. Deze overwinning was voor ons extra leuk, omdat we de vorige keer tegen hun onze allerslechtste score van het seizoen hadden: 10-1 verloren. Gisteren hebben we ze een poepie laten ruiken door met 2-0 te winnen :)
Maandag heb ik mijn conditie ook nog een beetje proberen op te peppen door te gaan wandelen met Aferdita in een park hier in de buurt. Het was wel steenkoud zeg! 's Avonds om op te warmen dan ook maar weer met een flinke bak popcorn in de bios gaan zitten, maar dit keer viel de film een beetje tegen (Night at the Museum).
Omdat het zo langzamerhand eens tijd wordt om na te gaan denken over onze scripties, zijn we ons dinsdag gaan inschrijven bij The British Library. Dit is de nationale bibliotheek van Engeland en hij is werkelijk reusachtig groot. Ze zijn er wel erg zuinig op hun boeken, want je bent verplicht om ze daar te lezen, mee naar huis nemen mag niet. Maar daar heb ik geen problemen, laat mij maar lekker tussen de boeken zitten ;)
Woensdag en vrijdag weer gewerkt, donderdag de laatste hand aan mijn essays gelegd. Die hebben we vrijdag ingeleverd en nu hebben we lekker een weekje vrij van school. Om dat te vieren ben ik vrijdagavond met een paar klasgenoten even wat gaan drinken. Ik kwam echter vrij laat aan door mijn werk, waardoor de anderen al lichtelijk aangeschoten waren. Maar het was best amusant om drie aangeschoten mensen uit India verwoedde pogingen te zien doen om andere mensen die al evenveel drank achter hun kiezen hadden Hindi te leren. Mission Impossible IV.
Zo, dat was de wekelijkse update weer. Vandaag ga ik es lekker stadten. Heb ook nog wat dingetjes voor carnaval nodig dus ga es kijken of ik die kan vinden.
Tot gauw!
Sara:
Dan is er maar 1 ding dat ik kan zeggen: Proficiat!!! -
29 Januari 2007 - 09:41
Gizbart:
Hurray, Mission impossible III (winnen met hockey) is alvast gelukt. Nu nog de titel!! Dat park ziet er inderdaad erg koud uit en het is op de foto's ook wel even zoeken naar de kabouters. Geniet van je vrije week. greetz. -
31 Januari 2007 - 06:46
MIchel:
Nou het is ons weer gelukt, we hebben gisteren met 6-4 onze dartwedstrijd gewonnen :) -
31 Januari 2007 - 09:56
Joyce -blond-:
hey kiek , proficiat met de overwinning! hopelijk is het nog gelukt met de carnaval spulletjes! ik heb zat.ook mijn pakje gekocht,ja echt gekocht en dit keer niet gemaakt! hihi. tot snel , kus X -
31 Januari 2007 - 12:40
Joycie:
hoi kiki
alles oke daar
hier is alles oke de voorbereidingen voor carnaval zijn in volle hang zo te lezen dat geldt ook voor iedereen hier die meegaat dan dit jaar heb vrij vandaag en heb al flink wat klusjes gedaan poeh poeh zeg nou ik zie je gauw weer en dan drinken we er 1tje op prins roland dn ierste doooooooooeeeeeeeeeeeiiiii groetjes xje joyce